Tegelwerk & Sanitair

Tegelwerk

Sanitaire voegafdichtingen vormen de “finishing touch” voor uw badkamer, toilet of
keuken. Daarom gebruiken wij alleen producten van de juiste kwaliteit met schimmelwerende eigenschappen. Ducoseal heeft veel ervaring met kitafdichtingen in onder andere badkamers, keukens, vloeren, sanitair en zwembaden. Of het nu gaat om het uitsnijden van oud kitwerk of het aanbrengen van nieuw kitwerk. Samen met u bepalen wij welke kitproducten, tevens de kitkleuren het beste passen bij uw specifieke situatie. Een badkamer kitten is van groot belang bij de bouw of verbouw van uw badkamer. Met passend kitwerkzaamheden is uw badkamer vrij van lekkages en krijgt schimmel geen kans.

Uw badkamer laten kitten door kitbedrijf Ducoseal heeft de volgende voordelen:

▪ Hoge kwaliteit met de juiste A- merken in Kit.
▪ Uw badkamer vrij van lekkages
▪ Mooie uitstraling van uw badkamer
 
Het kitten van een badkamer kost vaak veel tijd. De kitvoegen moeten namelijk zeer precies aangebracht worden met de juiste hoeveelheid kit. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van kit kunnen wij uw badkamer in korte tijd voorzien van professioneel kitwerk.

Sanitair

Wij gebruiken A-merken zoals, Sika en Seal-It voor de verschillende toepassingen. Hiermee kunnen wij een breed spectrum aan mogelijkheden bieden, variërend tot een keuze uit verschillende kleuren.  Heeft u last van aangetast kitvoegen, veelal veroorzaakt door schimmel, die zorgen voor een lekkage? Verwijderen van de oude kitvoegen en het aanbrengen van nieuwe schimmelwerende kitvoegen aan.