Gevelafdichting & Beglazing

Het juist afdichten van gevels is essentieel voor de duurzaamheid van een gebouw. Absolute waterdichtheid is hierbij vereist. Onjuiste uitvoering van kit afdichtingen kan voor grote schade aan bouwelementen zorgen. Ducoseal draagt zorg uit voor de juiste afdichting.

Structurele beglazing laten kitten door Ducoseal.

Wanneer uw woning, kantoorruimte of bedrijfspand beschikt over semi-structurele beglazing of structurele beglazing?  Ducoseal is gespecialiseerd in het afdichten van beglazing.
Ook voor kit werkzaamheden rondom glas kunt u van ons op aan. Met de juiste producten voor glazen panelen en glaslatten.

Aan structurele beglazing kleven vele voordelen. Zo profiteert u van meer lichtinval. U geniet van een breder uitzicht. Beglazing zoals deze kan op diverse manieren bevestigd worden, waaronder met behulp van siliconen kit. Deze moet, net als alle andere soorten kit, zorgvuldig aangebracht en ook onderhouden worden. Hiervoor kunt u rekenen op de expertise van Ducoseal. Of het nu de buiten-, binnen- of tussenwanden betreft, in uw woning of bedrijfspand, wij regelen voor u deskundige kit werkzaamheden tegen scherpe prijzen.